19 Aralık 2011 Pazartesi

ANADOLUNUN EN İYİLERİNDEN:Ceyhun Eriş

      15 Mayıs 1977 Giresun doğumlu Ceyhun Eriş Türk Futbolunun yetiştirdiği en kaliteli yerli ofansif ortasaha oyuncularından biri benim için. Kalitesi tartışılmaz bir futbolcu olmasına rağmen malesef hep istikrar sorunu yaşamış. 16 yıllık profesyonel futbol kariyerinde 15 farklı takım forması terletmesi bize bu durumu ıspatlıyor.      
      Profesyonel futbola Galatasarayda başlayan Ceyhun daha sonra, Rize-Göztepe-Siirt Jetpa-Fenerbahçe-Ankaragücü-Gençlerbirliği-Konya-Samsun-Trabzon-FC Seul-Assyriska-Sivas-Denizli ve son olarak KKTC ekibi Doğan Türk Birliği'nde futbol yaşamını sürdürmektedir.
      Oyunu iyi kurması,yaptığı asistler,serbest vuruşlardan attığı goller ve yüksek teknik kapasitesi ile forma giydiği her takımda liderlik vasfını üstlenmiştir.
      Şans,Kader... yada ne derseniz deyin ama bu tip faktörler Ceyhun'un yanında olsaydı, bence onu Avrupa'nın önemli kulüplerinde görmemiz kaçınılmazdı..
      Hagi,Alex,Sergen gibi yıldızlaşamasada o Türk Futbol Tarihine; Anadolu Takımlarının Yıldızı olarak adını yazdırdı benim kanaatimce....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için değerlidir, düşüncelerinizi yorum şeklinde paylaşabilirsiniz.

Google hesabınız yok ise, yorumlama biçimi bölümünden "Adı/URL" seçeneği ile yorum bırakabilirsiniz.