23 Nisan 2012 Pazartesi

SÜPER FİNAL 2. HAFTA





     Bu hafta her iki Süper Final grubunda seyir zevki yüksek maçlar oynandı. Özellikle grup lideri olan iki takım Galatasaray ve Sivas rakiplerini yenerek grup liderliğini yüksek oranda garantileyecek 3 puan için savaştı ama rakipleri onlara izin vermeyerek "bu iş burada bitmez" dedirtti herkese..

     Şampiyonluk Grubunda Galatasaray ve Fenerbahçe rakipleri ile puan farkını açarak kendi aralarında yarışacaklar artık..Tarihte bu iki ezeli rakip arasında böylesine bir şampiyonluk mücadelesi yaşanmıştır büyük ihtimalle fakat bu sezon çok farklı; birbirlerinin en büyük rakiplerini alt ederek başa baş mücadele vermeleri hiç bir sezonda olmamıştır diye düşünüyorum...
    
 
     Avrupa Ligi grubu ise daha çekişmeli, en azından puan tablosu bizi böyle 
düşünmeye sevk ediyor. Puanlar ardışık ve 4 takımında grubu lider bitirme şansı var. Bu gruptaki Bursa ve Eskişehir takımları hafta içinde Türkiye Kupası'nda karşılaşacaklar ve bu iki takımın Süper Final maçlarında as oyuncuları dinlendirip, yarı-final maçına motive olduklarını biliyorum.


     Spor Toto Kupası için söyleyeceğim tek kelime Orduspor'un formu... Bu sezon ligimize renk kattı, ekip oynadığı futbol verdiği mücadele ile Süper Lig takımı olduğunu herkese gösterdi. Spor Toto kupasında Samsun ve Karabük'ü yenerek grubunda liderlik koltuğunda oturuyorlar. Gelecek sezon zirveyi zorlamaları muhtemel.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için değerlidir, düşüncelerinizi yorum şeklinde paylaşabilirsiniz.

Google hesabınız yok ise, yorumlama biçimi bölümünden "Adı/URL" seçeneği ile yorum bırakabilirsiniz.