7 Mayıs 2012 Pazartesi

SÜPER FİNAL 5.HAFTA

     Süper Final'in 5. haftası da nihayet geride kaldı. O kadar patırtı gürültü oldu ki bu hafta değerlendirme yapmaya bile değmeyecek cinsten. Geçen haftalarda az çok keyif almaya çalışıyordum izlediğim futboldan ama özellikle Trabzon'daki maç "öfff" dedirtti yani.. Otobüs taşlamalar, otelde rahat vermemeler çok güzel oldu değil mi, ne güzel hırslandırdınız adamları yaptıklarınızla. Zokora'nın dün Emre'ye burası benim çöplüğüm dercesine tekme tokat dalması ve sadece sarı kart ile cezalandırılması, maç boyunca küfürler.. "hay sizin oynayacığınız topa" dedirterek soğuttular futboldan..

     Gecenin diğer maçı da Galatasaray-Beşiktaş maçıydı. Bu yazımı çok isteksiz bir şekilde yazdığım için tek kelime ile geçiyorum bu maçı. Kara Kartal kulüp içerisinde yaşadığı sorunlara rağmen şampiyonluğa ne kadar etki edebileceğini göstererek Cimboma çelmeyi taktı son dakikalarda.


     Bursa dün kasmadan Sivas'ı yendi ve liderliği aldı. Aynı şekilde Eskişehir'de İ.B.B'yi rahat geçti. Son haftayı İstanbul'daki Belediye-Bursa maçı belirleyecek. 

Haftaya final maçları oynanacak. Galatasaray 1 puan farkla lider gidecek Kadıköye, Cimbom'un Kadıköy performansı da malum..

     PFDK gece yarısı kararını açıkladı. Bir kaç yönetici ve futbolcu hak mahrumiyeti cezası aldılar o kadar. Detayları yukarıdaki linkten görebilirsiniz. Böyle anlamsız kararlara yapılacak anlamlı değerlendirme bulamadığım için yazımı sonlandırıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için değerlidir, düşüncelerinizi yorum şeklinde paylaşabilirsiniz.

Google hesabınız yok ise, yorumlama biçimi bölümünden "Adı/URL" seçeneği ile yorum bırakabilirsiniz.