27 Mayıs 2012 Pazar

TAM BİR FİNAL

     Heyecanla beklediğim maç geldi ve kuruldum tv'nin karşısına, maç finale yakışır şekilde başlamasına rağmen malesef bu görüntü uzun sürmedi. İlk 20 dakikayı izlediğimde maçın gayet çekişmeli, tempolu geçeceği belliydi. Bu güzel mücadeleye limon sıkan biri çıktı malesef.. Barbaros Barut.. Önce kendi takım arkadaşları ile tartıştı izlerken bir anlam veremedim bu gereksiz tartışmaya ve 22. dakikada hiç yoktan yere "çenesi" yüzünden kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.. Bu kadar kolay mıdır ya ? Final maçı oynuyorsun, o kadar taraftarın gelmiş ortada hiç bir sebep yokken takımını eksik bırakıyorsun.. Adanaspor taraftarı protesto düzenleyip Barbaros'u takımdan kovdurtsa yeridir.

     Aslında benim genel düşüncem şu: Kasımpaşa'nın rahat top oynadığı dakikalarda biraz gevşek davranarak 2. golü bulmaması başlarına bela oldu. Adana'nın attığı goller dışında rakip kalede pozisyonu yok.

     Benim favorim bu maçta Adanaspor'du ama maçın genelinde İstanbul temsilcisi eksik kalan rakibi karşısında üstün oynadı. Kolay maçı zora soktular, maç 1-0 iken ikinci golü bulabilecek fırsatlar yakaladılar, değerlendiremediler. Adanaspor'u da mücadelesinden dolayı tebrik etmek gerekiyor. İki takımda maçı izleyenlere gerçekten de bir "final maçı" izlediğini hissettirdi.

     Son olarak hakem Fırat Aydınus'un gösterdiği iki kırmızı kart kararınında isabetli olduğu düşüncesindeyim. Özellikle ilk kırmızı kartta, kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için değerlidir, düşüncelerinizi yorum şeklinde paylaşabilirsiniz.

Google hesabınız yok ise, yorumlama biçimi bölümünden "Adı/URL" seçeneği ile yorum bırakabilirsiniz.