8 Mayıs 2012 Salı

YILDIRIM ATAK

      Aziz Yıldırım gerçekten muhteşem bir taktik uzmanıymış.Dün yaptığı açıklama ile birlikte artık benim bile tebriğimi kazandı.Normalde yapı olarak çok fazla beğenmediğim başkanın,yaptığı açıklama taktik açıdan son derece başarılı.


      Neden diyecek olursanız,şu ana kadar Fenerbahçe kulübü düştü düşecek haberleri dolaşıyordu ve insanlar bunu bekliyorlardı.Herkesin söylediği şey Fenerbahçe'nin korunduğu idi.Ancak başkan yaptığı açıklamada öyle şeyler söyledi ki herkesi yanılttı.


       Fenerbahçe uğruna bizi ateşe atıyorlar diyenlere destek verdi ve Federasyon başkalarına ceza verip insanları bize düşman etmesin dedi.Bu beklenmeyecek bir şeydi çünkü ilk defa diğer kulüpleri de korudu.


       Toplum cezaların azlığından şikayet ederken,o kontra atağa geçti ve cezalar uygulanırsa takımı ligden çekeriz dedi.Bunu bence algıyı kaydırmak için yaptı,keza cezalar gerçekten hafifti.Kendisine verilmeyen ceza için "sus payı" tabirini kullandı ve ağzımıza bal sürmesinler dedi.O kadar güçlü bir baskıyı Federasyon'un üstüne attı ki işin içinden çıkamayabilirler.


        Bir de çağlayandaki taraftar olayları için konuştu.O sözleri de bence taraftarın üstündeki etkisini kullanarak derbi maç öncesi ateşlenmelerini sağlamaktı.Kısacası başkan,hem Fenerbahçe üstündeki eleştirilerin yönünü değiştirdi ve bu sayede şampiyonluk maçı öncesi takımı rahatlattı hemde taraftarına moral verdi.Öylesine taktiği yerinde kullandı ki herkesi hareketsiz bıraktı.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için değerlidir, düşüncelerinizi yorum şeklinde paylaşabilirsiniz.

Google hesabınız yok ise, yorumlama biçimi bölümünden "Adı/URL" seçeneği ile yorum bırakabilirsiniz.