4 Mayıs 2012 Cuma

SÜPER FİNAL 4. HAFTA

     Süper Final'in 4. haftasında lider Galatasaray evinde Trabzon'a puan kaybedip şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı. Liderin 3 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe ise Beşiktaş engelini geçip puanları eşitleme avantajını İnönü'de geri tepti.
     Hafta başında gündemde yer alan "malum" konular Sarı-Kırmızılı futbolcuların iştahını kesmişti adeta, bir de tribünlerdeki o alışık görüntüler yoktu Arena'da. Trabzon ise geçen haftaki mağlubiyetin acısını çıkartmak için istekliydi ancak bir türlü golü bulamadı. Maç golsüz biterken herkesin aklına İnönü'de oynanacak maç geldi. Fener, kazanmaya alışkın olduğu İnönü'de yine kazanıp puanları eşitleyebilirmiydi acaba ?
     Şampiyonluk grubunun dibine demir atmış ve saha dışı olaylarla ülke gündeminde yer bulan Beşiktaş müthiş bir mücadele ile geçit vermedi Fenerbahçe'ye.. Beşiktaş'lı bayan taratarlar da hiç erkekleri aratmadılar Maşallah !!! 

     Yolun sonu göründü ligde, iki maç kaldı.. Galatasaray liderliğini aylardır sürdürüyor. Oynadıkları futbol, kadro kalitesi ve performansları zaten şampiyonluğu hak ediyor. Fakat sistemin kurbanı olabileceklerini daha önce burada söylemiştim. Fenerbahçe dün İnönü'de kazansaydı o hırs ile ligi lider bitirebilirdi ama artık ben bu işi zora soktuklarını düşünüyorum.

     Süper Final Avrupa Grubunu konuşacak pek birşey yok aslında, kör dövüşü gibi herkes herkesi yenebiliyor. Sivas bu turnuvayı ciddiye alan ve bir o kadar da enteresan bir takım. İlk hafta Bursa'yı 4-0 geçtiklerinde artık bu turnuvayı kopartıp açık ara lider bitirirler diye düşünüyordum ama sen iki maçta da İstanbul'u yenemiyorsan kendini bir anda son sırada buluverirsin. İ.B.B'yi küçümsemiyorum ama Bursa yedek kadrosu ile 3 atmıştı bu takıma. Eskişehir ise Avrupa'yı belki 5.likle zorlarım düşüncesinde olsa da yetersiz bir takım. Bu sistemin en kârlısı Bursa, kupa finali garanti ve genç yetenekleri sahaya sürerek kazanma düşüncesinde..

Not: Son haftalarda ne kadar çok free-kick golü oldu değil mi ya ? 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için değerlidir, düşüncelerinizi yorum şeklinde paylaşabilirsiniz.

Google hesabınız yok ise, yorumlama biçimi bölümünden "Adı/URL" seçeneği ile yorum bırakabilirsiniz.